blogin kevätkuva-keltaiset krookukset

MunLily - piha- ja puutarhateemaisten tuotteiden verkkokauppa auki

Kevät saapuu ja niin ihana puutarhakausi jälleen alkaa. Sitä me puutarhaihmiset joka vuosi odotamme - lumien sulamista ja pihan- sekä puutarhan hoitoon, että uusien suunnitelmien kimppuun käymistä. Puutarhakuvastot tipahtavat postilaatikoihin, uusia kukkia ja kasveja on usein jo ostettu tai tilattu ja niiden saapumista odottaa malttamattomana.

Onneksi myös oman puutarhaharrastuksen ilosanomaa voi laajentaa näkyvämmäksi. MunLily avasi täten verkkokauppansa piha- ja puutarhahenkisille, kukista ja kasveista pitäville ihmisille ja muille pihan parissa nikkaroiville ihmisille. MunLily verkkokaupan tuotteilla tätä harrastusta ja mielenkiinnon kohdetta voi julistaa näkyväksi omaan normaaliin arkeen kotiin, puutarhaan, mökille, luontoon, kaupungille - missä ikinä liikkuukaan.

Tuotteista löytyy naisille ja miehille, niin puutarha-aiheisia vaatteita, kasseja, kuin kodin sisustukseen ja muuhun arkielämään liittyviä puutarhateemaisia tuotteita. Kasvavasta tuotevalikoimastamme löytyy myös mahtavia lahjaideoita äidille, isälle, vaimolle, tyttärelle, ystävälle, kuin muillekin läheisille annettavaksi. Ja mikä parasta näissä tuotteissa onkaan: kaikki nämä tuotteet ovat täysin visuaalisesti uniikkeja ja MunLilyn suunnittelemia.

Toivotan aurinkoisesti kaikki tervetulleeksi MunLilyn piha- ja puutarhateemaisien tuotteiden pariin tekemään ihania ja hauskoja löytöjä vuoden 2024 uuteen puutarhakauteen ja sen yli.

Takaisin blogiin